Dvouručák se slaninou

Ingredience

  • Dvouručák
  • bulka
  • smažená cibulka
  • orestovaná slanina
  • cheddar
  • plátky rajčat
  • ledový salát
  • bbq omáčka

Maso

  1. 1

    Hovězí Dvouručák si rukou lehce stlač a doprostřed udělej malý důlek, tahle vychytávka ti zaručí že teplo bude líp unikat a dojde k lepšímu propečení.

     

  2. 2

    Dvouručák po obou stranách ogriluj, přesně tak jak máš rád.

  3. 3

    Ke konci na maso polož plátek cheddaru a šoupni bokem na odpočívadlo.

Kompletace

  1. 1

    Rozřízlou bulku dej na chvílu na grilovací mřížku, bude křupavější a krásnější :).

     

  2. 2

    Ideálně v rendlíku, klíďo na grilu, si osmaž nakrájenou cibulku.

     

  3. 3

    Mezitím naskládej na gril nakrájenou slaninu a pěkně si ji opeč..

  4. 4

    Jakmile máš maso i bulky připravené, všechny suroviny navrstvi a zakousni se. Mňáááám!