Burger s avokádovým dipem

Ingredience

  • 4 ks Dvouručák
  • 4 ks bulka
  • 2 avokáda
  • 1 ks paprika žlutá a červená
  • červená cibulka
  • 4 ks cherry rajčátka
  • limetka
  • koriandr
  • rukola
  • stroužek česneku
  • lžička light majonézy
  • ledový salát
  • olivový olej

Maso

  1. 1

    Burgery hezky zlehka zmáčkni a uprostřed vytvoř lehký důlek, líp se takhlec propečou.

  2. 2

    Hoď je na rozpálenej gril a hezky z obou stran ogriluj v dokonalost.

  3. 3

    Bulku rozřízni a dej zlehka ogrilovat na rozpálenou mřížku. A můžeš začít vrstvit 🙂

Omáčka

  1. 1

    Červenou cibuli nakrájej nahrubo, papriky na kostičky a přidej vydlabanou dužinu z avokáda.

  2. 2

    Zasypej nasekaným koriandrem, solí a zakápni olivovým olejem.

  3. 3

    Přidej nakrájená rajčata a vymačkanou šťávu z limetky, ta ti zaručí, že avokádo zůstane krásně čerstvé a nebude měnit barvu.

Kompletace

  1. 1

    Bulky potři připraveným avokádovým dipem, přidej ledový salát a na něj vlož hotové ogrilované fešáky.

  2. 2

    Dále přilož čerstvou zeleninu, rukolu, a zavři horním kloboučkem bulky. Dobrou chuť!