Kostelecká debrecínská pečeně s grilovanou zeleninou

Ingredience:

  • Kosteleckou debrecínskou pečeni
  • pečivo (dle chuti)
  • sýr Gervais
  • lilek
  • cuketu
  • papriku
  • cibuli
  • sůl
  • pepř
  • rozmarýn

Postup:

  1. 1

    Lilek, cuketu, papriku nakrájíme na tenčí plátky a cibuli na měsíčky.

  2. 2

    Vše orestujeme na pánvi, osolíme, opepříme a přidáme rozmarýn.

  3. 3

    Libovolný druh pečiva jemně potřeme sýrem Gervais, přidáme orestovanou zeleninu a dozdobíme plátky Kostelecké debrecínské pečeně.

Tip:

  1. 1

    Zeleninu můžete ogrilovat. Získá tak lehce „zauzenou“ chuť, která jde s Kosteleckou debrecínskou pečení skvěle dohromady.