Czech - Kostelecké uzeniny  English - Kostelecke uzeniny
Kontaktní formulář
Kostelecké uzeniny - aktuality
AKTUALITY
« Předchozí 1 8 15 22 26 27 28 29 Následující »
  1. Česká klasika v novém kabátu

    Lovecký salám považujeme za českou klasiku. Nakrájený na špalíky, schovaný v housce s máslem a pěkně mastný. Tak takhle si lovecký salám pamatuje asi většina z nás. Na školní výlet bez téhle výbavy vyjel málokdo. Ty doby jsou sice dávno pryč, ale lovečák zůstává. Jen má dnes už přeci jen exkluzivnější podobu.

    více
  2. Tým pojízdné prodejny

    Léto přeje zábavě. Nabídka festivalů a rozmanitých akcí je rok od roku pestřejší. Na některých z nich jsme se na dotváření pohodové atmosféry podíleli i my s naší mobilní prodejnou. Párky v rohlíku, vůně grilovaných klobás i masa, posezení, krásná a usměvavá obsluha. Nabídněte si alespoň výběr z naší tour.

  3. Poctiví chalupáři

    Trvanlivé, jednoduché a kvalitní. To jsou atributy každé pravé chalupářské pochoutky.

    S lehkou mírou nadsázky bychom mohli říci, že co Čech to chalupář. Chalupaření má u nás zkrátka vybudovanou silnou tradici. A my se k ní po letech, kdy jsme chtěli a potřebovali objevovat svět, rádi vracíme. S tím jde ruku v ruce i trend, kdy objevujeme tradiční české chutě, které pamatujeme z dob dětství. Český výrobce Kostelecké uzeniny právě pochoutky s odkazem k domovu na váš stůl přináší.

    více
  4. Ilustrativní foto

    Hovӓdzie s jemnou omáčkou na bylinkách

    Rozpustíme si vo vyššej nádobe na pečenie masť pri vyššej teplote, vložíme mӓso a zo všetkých strán ho opečieme tak, aby sa zatiahlo. Akonáhle je mӓso opečené, vyberieme ho, do masti nasypeme nadrobno nakrájanú cibuľu a zmiernime oheň. Až bude cibuľa sklovitá (pozor – nie hnedá), tak opӓť vložíme už nasolené mӓso a čerstvé bylinky (rozmarín). Mӓso chvíľu obraciame a pečieme. Asi po 5-tich minútach mӓso podlejeme hovӓdzím vývarom, zmiernime teplotu, prikryté dusíme cca 30 minút a podľa potreby podlievame. Potom vložíme do predhriatej rúry na 160°C a pečieme domӓkka cca 2,5 hodiny odkryté, v priebehu pečenia stále podlievame a občas prelievame výpekom, aby sa mӓso nevysušilo.

    Vypečenú  šťavu zlejeme do hrnca, zriedime vývarom, zahustíme zápražkou a vmiešame trochu masla na zjemnenie. Dochutíme soľou a čiernym korením.

    Tip na prílohu: zemiaky na všetky spôsoby

     

    více
« Předchozí 1 8 15 22 26 27 28 29 Následující »
www.agrofert.cz
www.agrofert.cz - compliance
Toto jsou internetové stránky společnosti KOSTELECKÉ UZENINY, a.s., se sídlem Kostelec č.p. 60, PSČ 588 61, IČ: 46900411, zapsané v obchodním rejstříku pod sp. zn. B 835/KSBR.
Společnost KOSTELECKÉ UZENINY, a.s. je členem koncernu AGROFERT řízeného společností AGROFERT, a.s., IČ: 26185610,
se sídlem na adrese Pyšelská 2327/2, Chodov, 149 00 Praha 4.