Czech - Kostelecké uzeniny  English - Kostelecke uzeniny
Kontaktní formulář
Kostelecké uzeniny - aktuality
Recepty
« Předchozí 1 2 3 4 5 6 Následující »

Texas Ranger BURGER

Ingredience:

  • Láda Grileman Cibulkovej
  • bulka
  • čedar
  • mléko
  • slanina
  • vejce
  • ledový salát
  • červená cibule
  • hladká mouka
  • olej
  • Hellmann's BBQ omáčka

Postup:

Z vejce, hladké mouky a mléka si připravíme hustší těstíčko, které dochutíme solí a necháme mírně odležet. Mezitím si cibuli nakrájíme na kolečka, které obalíme ve zbylé hladké mouce a poté v těstíčku. Usmažíme do křupava.

Maso osolíme, opepříme, opečeme po obou stranách, navrch položíme plátek čedaru a necháme rozpustit. Na pánvi opečeme slaninu, na kterou rozklepneme vejce, osolíme, opepříme a položíme na maso. Rozpečené bulky potřeme zevnitř BBQ omáčkou, přidáme salát, maso se sýrem a slaninovým vejcem, usmažené cibulové kroužky a přiklopíme.

Texas Ranger BURGER

Royal Goat Cheese BURGER

Ingredience:

  • Láďa Grileman Dvouručák
  • bulka
  • měkký kozí
  • sýr
  • slanina
  • vlašské ořechy
  • rukola
  • červená
  • cibule
  • máslo
  • olej
  • cukr
  • Hellmann's Chunky burger omáčka

Postup:

Cibuli nakrájenou na kolečka vložíme do pánve s rozehřátou lžící olivového oleje a dvěma lžícemi másla. Opékáme do zlatova, vmícháme lžičku cukru a restujeme dalších pár minut.

Maso osolíme, opepříme, opečeme z jedné strany, otočíme a zapečeme s kolečkem kozího sýra obaleného v jemné krustě z rozdrcených vlašských ořechů. Bulky rozpečeme a potřeme Hellmann‘s omáčkou. Přidáme karamelizovanou cibulku, maso zapečené kozím sýrem, plátek slaniny a čerstvou rukolu. Přiklopíme vrchní bulkou.

Royal Goat Cheese BURGER

King Onion BURGER

Ingredience:

  • Láďa Grileman Cibulkovej
  • bulka
  • červená
  • cibule
  • rajče
  • nakládaná okurka
  • ledový salát
  • Hellmann's Chunky burger omáčka

Postup:

Mleté maso osolíme, opepříme a po obou stranách grilujeme. Rozpůlenou bulku opečeme na grilu a potřeme po vnitřních stranách Hellmann’s omáčkou.

Na spodní díl položíme salát, maso, rajče a okurku na plátky, cibuli na kolečka. Přiklopíme a mírně stlačíme.

King Onion BURGER

Vepřový dvouručák

Ingredience:

  • Vepřový burgerový steak 2 kusy
  • Burgerová houska ( bulka) 2 kusy
  • BBQ omáčka Ládi a Romana ( součást balení )
  • 2 polévkové lžíce majonézy
  • 1 polévkové lžíce kremžské hořčice
  • 5-6 kapek Tabasco
  • 1 kávová lžička Worchesterové omáčky
  • 1 kávová lžička cukru krupice
  • sůl, čerstvě mletý černý pepř
  • 1 střední rajče
  • 4 listy ledového salátu
  • 2 střední nakládané okurky

Postup:

V misce důkladně smíchej majonézu, hořčici, Tabasco, Worchester, cukr, sůl a pepř dle chuti. Dej stranou. Nakrájej pilkovým nožem rajče na tenká kolečka. Nakrájej okurky podélně na tenké plátky.
Odděl z hlávky 4 listy ledového salátu. Vepřový burger jemně zmáčkni v lehce navlhčených dlaních, aby vznikla větší plocha masa. Opeč burger na grilu z obou stran. Bulku rozřízni a řeznou stranou krátce opeč na grilu. Spodní upečenou stranu bulky potři polovinou BBQ omáčky. Polož na ní dva listy ledového salátu. Polož na ně upečené maso. Polož na něj půlku plátků rajčat a okurky. Namaž silnou vrstvou ochucené majonézy vrchní půlku bulky na opečené straně. Přiklapni na hambáč, lehce přimáčkni. Čapni oběma rukama, otoč a rozevři chlebárnu!!! 
Dál už je to na tobě!!!! 
Užívej život!!!  

Vepřový dvouručák
« Předchozí 1 2 3 4 5 6 Následující »
E-mail *
Vaše jméno *
Recept
Chcete se s námi podělit o osvědčený recept? Rádi ochutnáme a zveřejněné recepty odměníme.
www.agrofert.cz
www.agrofert.cz - compliance
Toto jsou internetové stránky společnosti Kostelecké uzeniny, a.s., č.p. 60, 588 61 Kostelec, Česká republika,
IČ: 4690041, DIČ: CZ46900411, zapsané v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Brně, oddíl B, vložka 835.
Společnost Kostelecké uzeniny, a.s. je členem koncernu AGROFERT řízeného společností AGROFERT, a.s.,
se sídlem Praha 4, Pyšelská 2327/2, PSČ 149 00, IČ: 26185610.